неделя, 22 януари 2017 г.

Бойко Борисов: Комунистите не са глупави. Те са подли и брутални

"Комунистите не са глупави - подли, брутални, безкомромисни и комбинативни.

...Няма голяма разлика между комунистите и фашистите. Гьобелс им е казал: "Една лъжа, повторена 100 пъти, става истина". И затова сега обикалят и лъжа, лъжа, лъжа. И после бой, бой, бой по ГЕРБ. И изведнъж ние се озоваваме да се обясняваме на крадците. На баш айдуците. Те стояха прави и пляскаха за назначението в ДАНС. И Корнелия Нинова пляска... И изведнъж ние сме старото, те са новото. Ма ние сме на 10 години – ние сме пеленаче! Те са на 100 години."

Така премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обясни пред актива на ГЕРБ какво може да се очаква в предстоящата предизборна кампания. Той остро и на няколко пъти нападна БСП и лидерката им, която наричаше г-жа Лъжа.

"Те са убивали, взривялали, а днес са новото. Ние бяхме демократи, широко скроени, европейци. Отговори ни се с целеви удар, хибриден, мръсен срещу нас. Какви снимки ни пускаха. Да не са по-големи убавици тия там. Или убавци.", каза оше Борисов, след като дълго благодари на Цецка Цачева, че е понесла тежката предизборна кампания.
Благодарностите си към Цачева лидерът на ГЕРБ завърши с думите:

Така че много ти благодаря, че го понесе. Надали друг в партията щеше да го понесе. За един бит, трима небити давам.