неделя, 1 януари 2017 г.

Марая Кери трябваше да пее на новогодишния концерт в Манхатън, но не успя.

Марая Кери претърпя фиаско по време на новогодишния концерт на Таймс скуеър. Поради технически проблеми, тя не успя да изпълни хита си "Emotions", въпреки че напразно се опитваше да намери синхрон между текст и музика.

Проблемите продължиха и когато тя спря по средата на едно от най-обичаните й парчета "We Belong Together". Плейбекът продължи да върви, в потвърждение, че тя не пее на живо.

Не се случва често на звезда от световен ранг като Кери да се изложи в пряко предаване по националната телевизия. Истинска легенда в поп музиката през 90-те години, тя има пет награди Грами и 34 номинации през годините.

Когато тръгнаха първите акорди на "Emotions", Кери каза, че "нищо не чува". Тя започна да слиза от сцената, пред която се бяха събрали повече от 1 милион души, които да наблюдават фойерверките в Манхатън.

Държейки лявата ръка върху хълбока си, докато музиката вървеше Кери обясни на публиката, че преди концерта не е правен саунд чек.

Тогава тя каза: "Просто ще пеем" и гордо запя песента "It went to No. 1."

Но певицата не успря да възпроизведе нужните ноти или забрави думите, защото нещо не се получи.

"Пропуснахме няколо строфи, но какво да се прави" - каза тя. "Нека публиката да пее".

Телевизия ABC, която излъчваше на живо бързо прехвърли камерите на публиката, докато Кери започна да танцува вместо да пее. Тя продължи да маха с ръце, в опит някой да оправи нещата. В един момент изглеждаше, че иска да се защити. "Опитвам се да бъда добър спортист тук" - каза певицата.

Когато песента свърши, тълпата я аблодира. Нейният коментар беше, че това просто е чудесно.

Тя опита отново с "We Belong Together," но се оказа, че има други технически проблеми и тогава Кери просто спря да пее. Но пък  плейбекът си продължи.

"Просто не става по-добре" - каза тя и напусна сцената.

Така и не стана ясно каква беше точната причина за техническите проблеми.

... След участието й Кери написа в Twitter.


"Случват се и гадости. Желая щастлива и здрава Нова година на всички. Още един повод да влезем в новините през 2017-а!